Header AD

close

Strikkeoppskrift Mønster

Dette fordi det skal være enkelt å finne strikkeoppskriftene og inspirasjonen du leter etter hos oss. Her finner du mer enn 120000 gratis strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter og flotte garn til fantastiske priser.


Snohetta Anorakk Og Genser Til Barn Strikkoteket Genser Strikkeoppskrifter Til Baby Strikkeoppskrift Genser

Strikkes på pinne 3 og passer like godt til han som til henne.

Strikkeoppskrift mønster. Det er en Drops strikkeopskrift til børn hvor man kan strikke både en hue og en. Det betyder også at striberne ikke kræver noget af dig. Viser 130 av 53 resultater.

Strikkoteket- Kjøp og salg av norske digitale strikkemønster og strikkeoppskrifter. Trails End av Drops. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift.

22 - 24 - 27 cm Materialer. Pannebånd med twist av. Noen ganger er det en ny oppskrift andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen.

Lav til høy Sorter etter pris. Ribbhalsen er en praktisk hals med god passform strikket i to tråder Vesle eller én tråd Vesle strikket sammen en tråd mohair. Sweater med nordisk mønster henover det runde bærestykke.

Helt gratis så klart. Merinogarnet som er brukt i denne oppskriften er superwashbehandlet merinoull fra Sør-Amerika. Du finner strikkeoppskrifter på gensere kofter kjoler luer strømper og mye mer.

Gratis strikkeoppskrifter fra Dale Garn. Sett med teppe og lue. Det er snart vinterferie og mange skal stå på ski.

Halsen passer fint sammen med enkel ribblue. Viser 115 av 2989 resultater. Sorter etter popularitet Sorter etter siste Sorter etter pris.

Den dekorative poncho er strikket i et nemt mønster der giver en flot virkning. Ponchoen er strikket som et lige stykke der foldes på. Strikket i 100 ren uld fra Drops Karisma.

18feb2020 - Utforsk denne tavlen til Tove Heidi Brumoen på Pinterest. Vi har fått vinter etter en lang periode med bare regn mildvær og vindI dag skinte sola og det var jammen noen minusgrader. Her er det oppskrifter på kofter gensere sokker luer og strikkebukser alt i ull og i størrelsene 2 til 8 år.

Mønster A2 til A6 strikkes i glattstrikk. Islender med raglanfelling. Noen ganger er det en ny oppskrift andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen.

Denne flotte strikkegenseren strikkes i deilig merinoull så du kan være sikker på at genser blir både god myk og varm. For å beregne hvordan det skal økes jevnt regner man det totale maskeantallet på pinnen feks 88 masker og deler maskene med antall økninger som skal gjøres feks 8 11. Morgan av Anne-Kirsti Espenes.

Se diagram A1 til A6. 09mar2018 - Utforsk denne tavlen til Linda Holm på Pinterest. Da er en ullbukse et must.

Enkelt klassisk mønster i nytt design til barn. De fleste er gratis. DROPS KARISMA fra Garnstudio 100 gr i alle str fnr 50 grønnmelert 100 gr i alle str fnr 01 naturhvit.

Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på klær og tepper til premature. Mønster A1 strikkes i vrangbord. 14 gratis oppskrifter på sokker til herre.

Strikket DROPS sokker med norsk mønster i Karisma. Vesle 100 økologisk bomull 50 g180 m Lua strikkes i dobbel tråd Vesle eller 1 tråd Vesle sammen med 1 tråd mohair med. 3537 - 3840 - 4143 Fotens lengde.

Her finner du mer enn 120000 gratis strikkeoppskrifter og hekleoppskrifter og flotte garn til fantastiske priser. Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Den er strikket med det mønster der kaldes smockstrik som er et fint mønster med små firkanter der passer godt til både drenge og piger.

Denne islender strikkes i 100 ull fra Den lille garnfabrikken Sportsull. Den gratis strikkeopskrift kan du downloade her. Gratis oppskrift på islender.

Alt fra genser til deg selv babysett og lue til kluter putetrekk og strandveske. Virkelig sødt strikket sæt til børn. Høstlyng av Anne-Kirsti Espenes.

Det har resultert i denne boka som inneholder oppskrifter på kjente og kjære plagg og mønster alt tilpasset vår tid. Lækker strikket sweater til den kolde tid. Gratis oppskrift til islender med raglanfelling oppskriften er unisex og passer til både dame og herre.

Blusen er strikket i garn med en tilfældig striberapport så striberne optræder forskelligt fra nøgle til nøgle. Garnet er superwash og kan vaskes ved 40 grader og er behageligt at have på. Velkommen til DROPS Design.

Vi har nå samlet alle våre fantastiske strikkeoppskrifter - med og uten strikkemønster - på en ny og forbedret side. Velkommen til DROPS Design. BABY - BARN - VOKSEN - ALLE.

Strikkeoppskriften passer til både dame og herre. Oppskrifter på omslagsjakke ribbestrikket lue hjelmlue lue med hullmønster bitteliten sjelevarmer og Madam Møller babysokker. Sorter etter popularitet Sorter etter gjennomsnittsvurdering Sorter etter siste Sorter etter pris.

Se flere ideer om gratis mønster manchester united strikkeoppskrift votter. Modellen på bilde er strikket i fargen mørk oker som nå endelig er tilbake. Her hos Garnkos har vi strikkeoppskrifter for både baby barn dame og herre.

Om du ønsker å gå løs på en tradisjonell Mariusgenser eller en Rygjakofte eller om du er på utkikk etter en rykende fersk strikkeoppskrift finner du det du trenger her. Klikk her for å se vårt store utvalg av garn fra Dale Garn. Islender strikkeoppskriften er veldig populær og er kanskje vår mest nedlastede strikkeoppskrift akkurat nå.

Garnpakken inneholder oppskrift og alt garnet du trenger for å strikke genser og lue. Nova Scotia Toes av Drops. Strikkeoppskrifter fra Stine Oksvold Design.

Se flere ideer om liverpool strikkeoppskrift strikking. Strik hue til børn hold varmen i den kolde tid. Du får den i mange farger og i størrelser fra 2-10 år fargene natur og koks melert inngår i alle mønster.

Lav til høy Sorter etter pris. Disse har jeg strikket mange avDu finner mønsteret gratis under her. Sett med lue og sokker.

Størrelser fra S til XXL.


Dg295 06 Rallargenser Genser Gratis Monster Strikkeklaer


Geeky Sweater Pattern 2 Korssting Broderi Broderimonster Strikkeklaer


Gretekofte Monster Strikking Genser Strikke Strikkeklaer


Snohetta Anorakk Og Genser Til Barn Strikkoteket Sy Genser Barn Genser Strikkeoppskrift


Genser Genser Gratis Monster Strikkeoppskrift Genser


Monster Til Kofte Fra 50 Talet Strikkeoppskrift Monster Strikking


Pin Pa Strikkeoppskrift Genser


Sapmigenseren Monster Strikkeoppskrifter Til Baby Strikkeklaer Strikkeoppskrift


Invalid Securitytoken Strikkeoppskrift Strikking Jakker


Damejakke Med Monster Gensermonstre Strikkeoppskrift Monster


Selvtegnet Monster Pa Mummitroll Votter Strikkeoppskrift Broderingsmonster Strikkeprosjekter


Pin Pa Strikke


Mummitrollet Png 727 848 Strikkeoppskrift Monstre Gratis Strikkemonster


Terrazzo Slipover Strikkeoppskrift Monster Strikking Genser Strikke


Strikkeoppskrift Mønster Strikkeoppskrift Mønster Reviewed by admin on January 27, 2022 Rating: 5

No comments